Maak jij van de menopauze de beste tijd van jouw leven?

Op 8 april 2019 is het zover. Mijn eerste live webinar. Heb jij je al aangemeld?

Best wel spannend natuurlijk, maar net als de eerste keer dat ik het ‘live-event’ organiseerde eind vorig jaar, voelt het gewoon goed!

Het voelt goed, omdat ik vrouwen zoals jij en ik mag ondersteunen om van de menopauze de beste tijd van ons leven te maken. Voor alle vrouwen in Nederland, voor vrouwen in Europa en wellicht ooit nog daarbuiten. Maar ook voor onze dochters. Dat ik als ‘ervaren’ vrouw een rolmodel voor ze mag zijn. Dat zij straks ook zonder taboes door deze periode mogen gaan. Dat je mag dromen en dat je ze ook mag waarmaken. Dat je jouw boodschap aan de wereld mag laten zien. En als alle vrouwen dat doen, dat de wereld dan nog een stukje mooier wordt.

Daarom heb ik Menokuur ontwikkeld. Menokuur staat voor een nieuw begin. Het begin van een positieve boost. Menokuur zorgt ervoor dat je een knip gaat zetten. Je kiest voor jezelf. En dat doe je met voeding en supplementen.  Je overgangsklachten verminderen of verdwijnen. Je raakt overtollige kilo’s kwijt. Je ervaart meer energie en zit daardoor beter in je vel. Van daaruit ga je verder met het onder de loep nemen van je patronen, je leert ze herkennen en erkennen. Je verandert je mindset. Je werkt op alle fronten aan een nieuwe jij.

Wil jij van de overgang de beste tijd van jouw leven maken?

De tijd is er rijp voor. Menokuur staat als een huis. Nu is het tijd om dit mooie concept uit te rollen in Nederland. Al vele vrouwen hebben met succes Menokuur gebruikt en voelen zich stukken beter. Menokuur is ontwikkeld om het zelfstandig te volgen. Daarom wordt Menokuur standaard geleverd met een praktische handleiding, heerlijke en makkelijk te maken recepten, een eenvoudig stappenplan en een handig boodschappenlijstje.

Kun jij wel wat extra ondersteuning gebruiken?

De ervaring leert echter dat de meeste vrouwen de beste resultaten behalen als ze zich gesteund voelen. Voor vrouwen die in de buurt van mijn praktijk wonen is het meestal geen probleem om een afspraak te plannen, maar voor vrouwen die verder weg wonen is dat niet zo praktisch. Om deze vrouwen een steuntje in de rug te bieden heb ik een online begeleidingsprogramma ontwikkeld.
In het webinar op 8 april a.s. ga ik je hier meer over vertellen. Meld je dus snel aan. En omdat dit mijn eerste webinar (en jij dus mijn eerste deelnemer:-), ga ik jou natuurlijk een super goed aanbod doen.
Ik heb er zin en zie er naar uit om je te ont-moeten tijdens mijn eerste webinar🙂

Hartelijke groet,

Judith Bussink

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *