Wat jij altijd al wilde weten over opvliegers!

Lastig hoor die opvliegers. Lig je net lekker, drijf je je bed uit. Of zit je net op een verjaardag en krijg je uit het niets een rode boei…. en zit je een opvlieger weg te puffen. En als klap op de vuurpijl word je er ook nog mee gepest. Daar zit je niet op te wachten, toch? Alles lekker op orde, je bent blij met je leven en dan heb je hier geen trek in. Het goede nieuws is dat het tijdelijk is (het is een fase), maar die kan best lang duren. Gelukkig is er wat aan te doen. Hieronder lees je precies wat?

Hoe word je je opvliegers de baas?

Om wat meer vat op de opvliegers te krijgen is het handig om een opvlieger dagboekje bij te houden. Je kunt dan objectief bekijken of er lijn of regelmaat in jouw opvliegers zit en of de maatregelen die je neemt ook echt resultaat opleveren. Wel zo handig. Dit maakt de wijze waarop je ermee omgaat effectief. Draag laagjes kleding, zodat je wat uit kunt doen en draag het liefst kleding die is gemaakt van natuurlijke materialen.

Je kunt natuurlijke supplementen gebruiken, denk aan een goede multivitamine, een anti-oxydantencomplex, magnesium, rode klaver of salie.

Wat kun je doen om jouw opvliegers te verminderen?

Stop met roken. Pas je voedingspatroon aan. Gebruik weinig suiker, koffie, thee, alcohol en wees voorzichtig met scherpe kruiden. Drink voldoende water. Zorg voor een gezond gewicht. Vermijd stress en zorg ervoor dat je goed in je vel zit. Mediteer, doe aan yoga, pilates of iets anders dat bijdraagt aan een goede balans tussen body en mind.

En als ik toch nog een opvlieger krijg?

Blijf rustig bij een opvlieger. Verzet je er niet tegen en laat de opvlieger rustig door je heen gaan. Zorg voor voldoende lichaamsbeweging. Als je voldoende beweegt heb je minder snel last van opvliegers en zullen ze ook minder lang duren.

Wil jij een keer van gedachten wisselen?

Houd je toch nog (teveel) last van opvliegers of andere overgangsklachten, neem dan gerust contact met me op. Het gemakkelijkste is dat je je aanmeldt voor een gratis menokuurconsult. Je bent van harte welkom! 🙂

Liever direct met jouw opvliegers aan de slag?

Wil jij graag weten hoe je de opvliegers kunt verminderen of zelfs laten verdwijnen? Dan is de Online Opvlieger Challenge écht iets voor jou! Je kunt nu hier bestellen voor slechts € 37,-.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *