Wat vrouwen zeggen – Anja

Mijn naam is Anja Engelbertink en ik ben 56 jaar. Judith heb ik leren kennen als een passievolle ondernemende collega. Deze samenwerking is uitgegroeid tot een hele mooie vriendschap.

Ik kan nu uit eigen ervaring zeggen dat ze een geweldig product heeft ontwikkeld. Hormonale klachten, slapeloze nachten, overtollige kilo’s de trouwerij van mijn jongste zoon en schoondochter. Dit alles gaf mij de kracht om ervoor te gaan…

De tijd was rijp voor “Menokuur”.

Ik zag er ontzettend tegenop “NEE” zeggen tegen mijn “verkeerde” eetgewoontes maar ik ging/ga ervoor.

En.. het is me gelukt, zo trots op mezelf, het ging echt boven verwachting. Ik voelde me goed, slapen ging beter, hormonale klachten werden minder, geen hongergevoel, gewichtsverlies, complimentjes uit mijn omgeving.

Hierdoor werd ik nog gemotiveerder…

Ook dankzij de hulp van Judith. Als ik even vastliep kwam ze met een tip of oplossing waardoor ik verder kon. Ik zag het soms te moeilijk was te streng voor mezelf.

Ik kan echt zeggen dat ik in een andere flow ben gekomen, het heeft mijn leven in positieve zin veranderd.

Gelukkig met mezelf, blij van geest en blij met mijn lichaam. Ik kan het soms nog niet geloven als ik mezelf in de spiegel zie, 9 kilo ben ik kwijtgeraakt in 2 maanden en het blijft eraf.

Judith bedankt dat ik mezelf door Menokuur weer heb hervonden. Dit gun ik iedereen!

P.S.: Wil jij ook met Menokuur aan de slag? Bestel dan hier.