Wat vrouwen zeggen – Nicole

Mijn naam is Nicole van Dijk en ik ben in januari 50 jaar geworden. Ik ben mijn hele leven slank geweest maar moest daar ook wel veel voor doen en laten. De afgelopen 8 jaar kwam ik steeds meer aan, wat ik ook deed. En als ik een crash dieet deed dan zat het er ook zo weer aan.

Ik heb zelfs een personal trainer in armen genomen waarbij ik 3 maanden werd bijgestaan in krachttraining, coaching en voeding. Ik kwam alleen maar aan en voelde me nog ellendiger dan daarvoor. Het trainen vond ik wel fijn want ik ben erg sportief en sport zeker 4 x in de week. Daarnaast eet ik ook erg gezond en daarom snapte ik niet waarom ik toch steeds meer aankwam. Erg frustrerend dus. Ik merkte dat ik ook steeds bozer op alles en iedereen werd.

Ik kwam toevallig bij een podcast van Judith terecht en ik herkende er veel uit. Nadat ik alle podcasts had geluisterd heb ik met Judith gesproken en ben ik haar kuur gaan doen. Opeens viel ik af, echt bijzonder. Ik ben in de drie weken van de kuur 6kg afgevallen en dat voelde heel erg fijn. Ik zat gelijk veel lekkerder in mijn vel. Ik hou nu het ritme en schema een beetje aan van de kuur en de kilo’s blijven weg. Het liefst was ik nog iets meer afgevallen maar het blijft nu gelijk.

Ook had ik gehoopt van mijn stijve handen af te komen omdat ik dacht dat dat ook echt een overgangsdingetje is. Judith was heel toegankelijk en gaf altijd snel antwoord op een appje. Misschien dat ik over een half jaartje weer een kuurtje volg om te kijken of ik er nog meer af kan krijgen maar ben nu al heel tevreden.

Wil jij ook met Menokuur aan de slag? Bestel dan hier.