Ons verhaal

Na jaren in het bedrijfsleven te hebben gewerkt maakte ik, Judith Bussink, de founder van Menokuur, in de tweede helft van mijn dertiger jaren de overgang naar natuurgeneeskunde, orthomoleculaire therapie, hormonen, voeding, leefstijl, het doorbreken van patronen en alles wat van invloed is op vrouwengezondheid.

Toen ik zelf relatief jong in de overgang kwam (42 jaar) en me niet begrepen en gehoord voelde, verdiepte ik me in deze (best wel) lange en ingrijpende periode in het leven van de vrouw. In die tijd was er weinig aandacht voor. Je werd al snel afgescheept met de opmerking: ‘het zal de overgang wel zijn, daar moet je gewoon doorheen’. 

Ik ging op onderzoek uit en kwam erachter dat er op een ‘simpele en eenvoudige’ manier veel winst is te behalen om overgangsklachten zoals opvliegers, slecht slapen, weinig energie, kort lontje etc. te verminderen. Ook had deze manier een positief effect op de ‘overgangskilo’s die door veel vrouwen als zeer hinderlijk worden ervaren. 

 

 

Menokuur was een feit

Menokuur is ontwikkeld voor vrouwen die geen hormonen kunnen en/of  willen gebruiken

 

Die aan de slag willen met hun gezondheid, die puur en gemakkelijk willen eten, met verbluffend resultaat

En die willen ervaren hoe ze zelf invloed kunnen hebben op hun klachten en gewicht op een eenvoudige manier 

Dus…. voor vrouwen die verantwoordelijkheid nemen, die niet alles zelf willen bedenken en op zoek zijn naar iets wat op korte termijn resultaat oplevert (vaak al binnen een week

 

 

Duizenden vrouwen hebben we al mogen helpen en daar zijn we heel dankbaar voor  

Omdat het onze missie is zoveel mogelijk vrouwen te helpen zijn er nu ook Menosoepel, Menoslim en Menovitaal. 

Menoslim is er voor vrouwen die alleen af willen vallen (een kickstart van 12 dagen), die 12 dagen een pas op de plaats willen doen om het lichaam aan te zetten om vet te verbranden. 

Menosoepel is een programma van 3 weken voor vrouwen die alleen hun klachten te lijf willen gaan. Door het aanpassen van je voeding in combinatie met Menodetox en Menovitaal verdwijnen klachten als sneeuw voor de zon.

Menovitaal is er voor de vrouwen die hun lichaam blijvend willen ondersteunen bij het gezond ouder worden. 

Onze producten zijn voor vrouwen die klaar zijn met moeilijk gedoe, simpel de juiste stappen willen zetten voor optimaal resultaat.

Het verminderen van klachten tijdens de overgang is ineens eenvoudig en op korte termijn haalbaar. Ook afvallen tijdens de overgang is ineens a piece of cake. 

De producten van menokuur zijn vaak ook te gebruiken indien je medicatie slikt of hormonen gebruikt. Heb je daar een vraag over, stel deze dan gerust.

Echter bij twijfel altijd je arts raadplegen