Verwacht jij iets met Valentijn?

Het is vandaag 14 februari. Valentijnsdag. Een dag waarop veel vrouwen stilletjes hopen een kaart te krijgen van een stille aanbidder. Van iemand op wie je heimelijk verliefd bent, zonder dat je hem (of haar) kent.

De realiteit is dat een dergelijke kaart slechts zelden op je deurmat verschijnt. En mocht cupido toch proberen een liefdespijl af te vuren op jouw brievenbus, dan blijkt het vaak dat je een kaart hebt gekregen van iemand waarvan je hem liever niet gekregen had.

Dat neemt niet weg dat we ieder jaar als de datum voor Valentijnsdag nadert toch weer heimelijk hopen op iets magisch. En dat is precies wat ik jou graag wil geven. Want we zijn in essentie allemaal een beetje verliefd op de beste versie van onszelf. Een versie van onszelf die we zoeken in de ander. Tevergeefs, want er is maar één plek waar je de beste versie van jezelf kunt vinden. En dat is in jezelf. In de liefde voor jezelf.

Dit weten is belangrijk voor iedereen, maar in het bijzonder voor vrouwen in de overgang. En ‘het mooie’ is dat moedernatuur ons gratis een handje helpt, bijvoorbeeld door ervoor te zorgen dat het zorghormoon afneemt. We worden feitelijk uitgenodigd (beter gezegd, uitgedaagd), om de weg naar binnen te gaan. Om de aandacht op onszelf te richten in plaats van op de ander. Want alleen door de weg naar binnen te bewandelen kun je de beste versie van jezelf ontdekken.

En dat is in essentie precies de reden waarom ik het Menokuurprogramma heb ontwikkeld. Je zou het Menokuurprogramma een leidraad , een richtlijn, een wegwijzer, een routebeschrijving naar ‘de beste versie van jezelf’, kunnen noemen en daarom bied ik jou vandaag het Menokuurprogramma aan als ware het de perfecte valentijnskaart.

Dit bericht is in essentie mijn liefdesverklaring aan jou. Mijn hunkerende hart dat niets liever wil dan dat jij ervoor kiest om de beste versie van jezelf te worden. Dat jij nu een knip zet en hardop durft te kiezen voor jezelf. Dat jij opeens diep van binnen zeker weet dat als jij jezelf de moeite waard voelt, je dit uitstraalt naar anderen. En dat anderen niet anders kunnen dan daar op reageren met hun liefde.

Dat we als vrouw in de overgang terecht komen, betekent niet dat we liefde die wij van nature in ons hebben, moeten laten opdrogen. Juist niet! Dit is de tijd om diezelfde liefde naar binnen te laten stromen. En daar wil ik jou graag bij helpen, maar jij hebt zelf de sleutel om de liefde voor jezelf te ontgrendelen.

Om het voor jou helemaal super aantrekkelijk te maken, kun je alleen vandaag gebruik maken van een valentijnsdag-kortingscode.

Dus als je nu bestelt met de kortingscode valentijnsdag, dan ontvang je een leuke valentijnsverrassing. Wacht dus niet te lang, want deze aanbieding is alleen vandaag geldig.

Je bent het waard op van te gehouden te worden en daarom hoop ik oprecht dat jij jezelf vandaag deze leuke valentijnsverrassing gunt.

Met sprankelende groet,

Judith:-)

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *