Wat vrouwen zeggen – Sylvia

Mijn naam is Sylvia Beernink, 54 jaar, getrouwd en moeder van 2 volwassen zonen en 2 mooie, lieve schoondochters.

Ik ben nu 1 jaar met “pensioen” en aan het genieten van het leven. Echter heb ik ontzettend last van opvliegers en slaap slecht. Wordt s nachts diverse keren wakker van het nachtelijk zweten. M.a.w. de overgang verloopt niet echt soepel, en dat zou ik wel heel graag zo ervaren.

Heb diverse middelen geprobeerd om van mijn klachten af te komen. Maar helaas, tot nu toe geen positief resultaat. Op dit moment ben ik met de 8ste dag bezig van Menokuur. Ik merk nu al dat ik soepeler door de overgang ga. Een echte aanrader dus. Ik heb veel meer energie overdag. Heb het s nachts nog wel warm, maar geen opvliegers meer, en ben nog 2 x per nacht wakker, om te plassen. Voel me niet meer zo onrustig, en veel fitter.

Menokuur geeft me structuur en laat me gezonder leven. Ik eet veel beter en heb een vast ritme, wat voor mij heel goed werkt. De begeleiding van Judith is heel prettig, en de online tools erg handig. Ik zit weer volop energie. Thanx Judith

Wil jij ook met Menokuur aan de slag? Bestel dan hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *