Wat vrouwen zeggen – Sandra K.

Hallo, ik ben Sandra en ik ben 46 jaar.

Ik ben de afgelopen jaren diverse keren aan m’n voeten geopereerd waardoor ik veel moest rusten en ik zit midden in de overgang, gevolg 15 kilo zwaarder dan voorheen ….

Ik baalde ontzettend van mijn lichaam dus in januari besloot ik dat de knop om moest. Na wat rondvragen kwam ik bij Judith waar ik een paar dagen later al terecht kon.

We besloten samen om voor Menokuur te gaan, omdat dit het beste werkt voor het herstellen van mijn hormoonbalans en gewichtsverlies. En ik moet zeggen, wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan, het is prima vol te houden, heb weinig tot geen klachten gehad en ben in 2,5 maand 12 kg. afgevallen, heerlijk! Je lichaam wordt weer van jezelf, zo voelt het. En mijn hormoonhuishouding is een stuk stabieler.

En als ik vragen had of een probleem kon ik Judith altijd bellen of appen en had dan al snel bericht terug dus complimenten aan haar. Ik heb al diverse vrouwen Menokuur met de begeleiding van Judith aangeraden omdat het effectief en “no nonsens ” is en als je dit leest, dan is het misschien ook wel het beste voor jou. Ik zeg: Doen!

Wil jij ook met Menokuur aan de slag? Bestel dan hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *