Wat vrouwen zeggen – Ineke

Ik begon aan de Menokuur omdat ik merkte dat mijn lichaam (mede als gevolg van de overgang) op veel dingen die ik normaal wel at, anders ging reageren. Dankzij het eenvoudige stappenplan (en onder deskundige leiding van Judith:-) heb ik een mooi resultaat behaald.

Dankzij de praktische handleiding met heerlijke recepten en de persoonlijke tips was het goed vol te houden.

Ik ben zelfs zoveel afgevallen dat mijn lievelingskleren weer leuk en gezellig aan mijn lijf zitten. 

De grootste winst is misschien wel (en dat vind ik zeker zo belangrijk), is dat ik nu bewuster met mijn lichaam omga en heb geleerd om mijn eetpatroon daar op aan te passen. Een échte aanrader dus.

Ineke
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *