Wat vrouwen zeggen – Ellen

Mijn naam is Ellen, 50 jaar. Op m’n gewicht letten is voor mij een way of life. Snel aankomen en moeilijk afvallen zit bij ons in de familie. Zo moeder zo dochter, zeg maar. En nu in de overgang, leek er helemaal geen gram meer af te willen. Ik ben vaker gecoached door diëtistes, voedingsdeskundigen en zelfs een acupuncturist. Steeds meer zag ik op tegen het verwijtende vingertje en ogen die boekdelen spraken. Alsof ze twijfelden aan mijn inzet en motivatie.

Judith is heel anders. Ze luistert oprecht en is respectvol. Gesprekken met haar zijn nooit standaard of ‘volgens het boekje’. Ze is creatief in het geven van steeds weer andere, hele persoonlijke adviezen. Gesprekken met haar zijn inspirerend. Door Judith kom ook ik steeds weer op nieuwe, gezonde recepten en leuke, sportieve activiteiten. Ze stimuleert en zorgt dat ik mijn motivatie langer vast houd.

Ik ben supertrots op Judith dat ze, met andere professionals, dit bijzondere Menokuurprogramma op de markt gebracht heeft. De supplementen zijn 100% natuurlijk en hormoonvrij; iets wat ik heel belangrijk vind omdat je in deze periode toch al zo schommelt met je hormoonhuishouding. Ik vind het Menokuurprogramma een fantastische ondersteuning bij het verminderen van mijn overgangsklachten en het afvallen naar een gezond gewicht.

Ellen
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *