Wat vrouwen zeggen – Christel

Mijn naam is Christel en ik ben 61 jaar. Ik heb een 30- jarige historie van lijnen, afvallen en aankomen. Alle diëten die er bedacht zijn heb ik gevolgd, Montignac, Atkins, Weet Hoe je Eet, Jesse van der Velde, acupunctuur, brooddieet, rijstdieet en meestal zonder veel effect. Ik kan maanden op 500 calorieën leven zonder dat ik veel afval. Zelfs dokter Frank zei dat hij me niet kon helpen. Maar ik kan mijn gewicht niet accepteren. Ik ben in mijn hoofd een slank mens, maar de spiegel zegt iets anders. Ik ben sportief, actief en doe alle mogelijke moeite om er toch strak en goed uit te zien.

Ik ben dankzij Menokuur een aantal ‘vervelende’ kilo’s kwijtgeraakt . Het dieet is voor mij een normaal, gezond eetpatroon en goed vol te houden. Menokuur gaf mij precies het zetje dat ik nodig had. 

De begeleiding van Judith is warm en liefdevol, ik vind het contact met haar altijd heel prettig en gezellig. Ze weet me altijd te motiveren en te inspireren, ook als mijn weegschaal me confronteert met de harde werkelijkheid. Ik zou iedereen die last heeft van overgangsklachten en strijd levert met haar gewicht de Menokuur van harte willen aanbevelen.

Christel
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *