Wat vrouwen zeggen – Tietsje

Mijn naam is Tietsje, ik ben 49 jaar, gelukkig getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen (11 en 9). Ik heb een leuke baan (32 uur) bij de overheid.

Na de zwangerschap van de jongste was ik redelijk snel weer op een  mooi gewicht (in mijn geval 75 kg, bij 1,80 m). Vanaf ongeveer 7 jaar geleden begon mijn gewicht te stijgen… elk jaar zo’n 5 kg. Bij de eerste 5 ben ik direct in aktie gekomen, meer sporten, maar het hielp niet. Weer een jaar later zat ik al op +10 kg. Toen heb ik me gewaagd aan Sonja Bakker en aan Weight Watchers. Niet met het gewenste resultaat. Iedereen viel af, behalve ik. Omdat je een programma ook de kans moet geven, waren we inmiddels weer een jaar verder, + 15 kg. Ook nog een programma gevolgd waarbij ik meer moest eten, maar wel in de juiste verhoudingen, klonk  heel uitgebalanceerd. Iedereen in de digitale groep viel (veel) af… ik was aan het eind 2 kg zwaarder. Zucht. Afvallen met Ayurveda nog een kans gegeven voor een jaar, met wederom hetzelfde resultaat.

Redelijk hopeloos heb ik in maart dit jaar (de teller stond inmiddels op + 30) contact opgenomen met Judith. Inmiddels was het niet meer puur esthetisch dat ik af wilde vallen, maar ook mijn gezondheid kwam in het geding door het (te) hoge gewicht. Uiteraard kon zij mij geen beloftes maken over mijn gewicht, maar ze beloofde wél alles op alles te zetten en alle kennis die ze had aan te wenden om tot een goed eetpatroon voor mij te komen, met hopelijk een afname in kilo’s.

Samen met Judith heb ik voor Menokuur gekozen in combinatie met Intermittent Fasting. Volgens Judith had mijn systeem een ‘boost’ nodig. Een soort reset.

Hoewel ik eerlijk moet toegeven dat ik ondanks haar enthousiasme eerst sceptisch was. Ik heb me netjes aan de voorschriften van de kuur gehouden en de kilo’s ‘vlogen’ er ineens af. En het mooiste van alles, het kostte me (bijna) geen moeite. Waar ik eerder ook dacht dat ik onmogelijk pas om 12 uur zou  kunnen ontbijten, is dat nu de norm. Het is een mind-set ben ik achter gekomen.

Ik voel me nu heel goed. Ik ben ruim 10 kg kwijt en het lijkt alsof mijn lichaam zich stabiliseert. Ik voel me (nu al) weer veel lekkerder in mijn vel en heb in de afgelopen vakantie heerlijk van de zon genoten in mijn bikini!

Ik zou Menokuur zeker aanraden. Helemaal met de enthousiaste en motiverende begeleiding van Judith. De begeleiding van Judith is heel prettig.  Judith straalt uit dat ze je écht wil helpen en er samen met jou voor gaat om jouw doel(en) te halen. Dus heb je alles al geprobeerd om af te vallen (zoals ik) geef Judith nog een kans om met je mee te kijken. Wellicht dat je samen wél slaagt!

Wil jij ook met Menokuur aan de slag? Bestel dan hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *