Wat vrouwen zeggen – Caro

Mijn naam is Caro en ik ben 50 jaar. Na jaren met best vaak onderbroken nachten, hoofdpijnklachten die ik eerder niet had, een enorme gewichtstoename, pijnlijke gewrichten en gewoon een allesbehalve grappige afname van mijn energie en fitheid ging ik vol goede hoop op een maandagmiddag naar Judith. Samen namen we de lijst door van alle mogelijke overgangsgedoe waar je last van kunt hebben. Ja dat wel, die ook en neeeeeeee…. gelukkig dat niet. In mijn geval bijvoorbeeld geen opvliegers waar ik vriendinnen van mij van die leuke Japanse waaiers voor zie gebruiken, maar die me bepaald geen pretje lijken. Die opvliegers dan he?

We spraken over het verschil tussen de vorige generatie en nu. Toen mijn moeder in de overgang zat, waren mijn zusje en ik al lang het huis uit. De meeste vrouwen nu hebben pubers in huis. En dat is al een uitdaging op zich toch? Zonder dat je eigen interne systeem ineens je zorghormoon afbreekt en zorgt voor allerlei ongemakken, iets dat Judith mij, naast heel veel andere dingen, heeft uitgelegd. Alleen al begrijpen wat er allemaal gebeurd is erg verhelderend.

Een week na mijn eerste gesprek bij Judith ben ik begonnen met het Menokuurprogramma. Nu 2 maanden later voel ik me een compleet ander mens. Ik ben bijna 8 kilo afgevallen, slaap weer hele nachten, mijn hoofdpijn was na 2 weken weg, ik voel me weer fit en heb weer energie.

Kortom, als jij jezelf herkent in mijn verhaal, dan zou ik zeker contact opnemen met Judith:-)

Wil jij ook met Menokuur aan de slag? Bestel dan hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *