Wat vrouwen zeggen – Bianca

Hallo ik ben Bianca, 43 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen van 12 en 8 jaar oud. Het laatste halfjaar had ik erg veel last van hormonale schommelingen zoals, opvliegers, stemmingswisselingen, slecht slapen en gewichtstoename.

Al van alles geprobeerd maar weinig tot geen resultaat.

Op aanraden van een vriendin heb ik contact gezocht met Judith. Zij heeft samen met mij al mijn “klachten” doorgenomen en op basis hiervan ben ik met het Menokuurprogramma aan de slag gegaan.

Ik zit nu weer lekker in mijn vel en mijn klachten zijn nagenoeg verdwenen / onder controle. Ik ben dan ook zeer enthousiast na het volgen van het Menokuurprogramma.

De leuke handleiding bij het Menokuurprogramma is duidelijk en overzichtelijk geschreven en bevat heerlijke recepten. Ook het beknopte stappenplan met het boodschappenlijstje is super handig. Ik kan iedereen die “ongemakken tijdens de overgang” ervaart het Menokuurprogramma van harte aanbevelen.

Ik ben weer fijn op mijn gewicht en voel me fit in mijn lichaam dankzij Judith en het Menokuurprogramma!

Wil jij ook met Menokuur aan de slag? Bestel dan hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *