Wat als alles ineens anders is….

Wat een rare en bijzondere tijd. In een paar weken tijd zijn we teruggeworpen van ‘uit huis’ naar ‘binnens’huis. Daar waar we ons normaal vrijelijk konden voortbewegen naar ons werk, sportscholen, uit eten konden gaan, een wijntje doen, konden gaan winkelen, op vakantie gaan en de wereld letterlijk aan onze voeten lag, worden we nu teruggeworpen om helemaal back to basic te gaan.

Grenzen sluiten zich, vliegtuigen blijven aan de grond, we werken vanuit huis en onze gezinsleden rommelen de hele dag om ons heen. We hebben ineens tijd om ons te bezinnen, om eens even niets te doen, om ons te vervelen, om creatief te zijn.

Dat lijkt heerlijk, maar dat voelt heel vaak niet zo. We zijn er zo aan gewend om in structuren te leven, zoveel ballen hoog te houden, volgens vast stramien. En dat staat nu volledig op zijn kop. Alles is anders, oneffenheden in gevoel, gewoontes en irritaties bij jezelf en een ander worden uitvergroot.

Gevoelens van angst komen op. Hoe lang gaat het nog duren? En hoe moet het daarna?

Jouw overgangsklachten verergeren, je voelt je moe, lusteloos en zonder energie. Er lijkt niets uit je handen te komen en je voelt je ‘gevangen’ in je eigen lichaam. Je slaapt slecht, je hebt last van zweetaanvallen en om het minste of geringste spring je uit je vel.

Herken je dit …. En heb jij behoefte aan handvatten?

Schrijf je dan voor de gratis online live masterclass die ik a.s. woensdag, in de week van de overgang, organiseer.

Op woensdag 8 april a.s. houd ik ’s ochtends om 09.30 uur en ’s avonds om 19.30 uur een masterclass met als thema: ‘De Overgang in Crisistijd – Stressen of Stretchen’.

Dit is wat je in de masterclass leert en ontdekt:

  • Je hoort waarom juist nu de overgang meer kan opspelen in deze bijzondere tijd en je dus meer klachten ervaart.
  • Je ontdekt welke klachten dit zijn en wat je zelf kunt doen om deze klachten te verminderen.
  • Je leert de overeenkomsten tussen de overgang en het corona-virus.
  • Je krijgt bruikbare tips en adviezen die je direct kunt toepassen om klachten te verminderen en je weerstand te verbeteren.
  • Je weet wat je het beste kunt doen, zodat jij deze bijzondere periode kunt aangrijpen om er slanker, soepeler en vitaler uit te komen.

Kun je wel wat inspiratie en positiviteit gebruiken in deze bijzondere tijd?

Schrijf je dan vandaag nog in voor deze gratis online live masterclass en ik deel mijn beste tips en adviezen met je.

Graag tot volgende week woensdag:-)

Met sprankelende groet,

Judith

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *