Doe je mee met de gratis opvlieger challenge?

Opvlieger challengeEen paar dagen voor kerst zat ik in de auto te luisteren naar alle bekende christmas-songs die voorbijkwamen. Heerlijk mijmerend en af en toe ongegeneerd luid mee te bleren met ‘Driving home for christmas’ van Chris Rea. Heel fijn dat ik alleen in de auto zat. Want neem van mij aan dat mijn zangkwaliteiten niet echt om aan te horen zijn.

Even terugblikken

Ik liet mijn gedachten over het afgelopen jaar gaan. December is voor mij altijd zo’n heerlijk moment om de balans op te maken, even terug te blikken. Niet alleen om te concluderen dat 2019 als een malle voorbij ging, maar meer met vragen als: ‘Wat heb ik allemaal gedaan?’ Privé en zakelijk. Waar ben ik tevreden over?’ Wat ging er goed en wat ging er minder? Waar heb ik wat laten liggen? Hoe was ik voor mezelf en voor een ander? Heb ik goed voor mijn gezondheid gezorgd? Was er sprake van een fijne balans tussen werk en privé? Of kan dat nog wat beter.

Uit mijn comfortzone

Mijn jaar stond voor een groot deel in het nog meer naar buiten brengen van Menokuur. Ik kan wel zeggen dat ik veel buiten mijn comfortzone ben gegaan. Het geven van webinars, het meer zichtbaar zijn op Social Media, een speakerstraining, een coachtraject, het aanbrengen van meer structuur in mijn tijdsbesteding. En ik kan voor mezelf zeggen dat er veel staat. Daar ben ik heel trots op, maar dat ging niet altijd zonder slag of stoot.

Opvlieger challengeSoms ging ik over mijn grenzen, was ik moe, voelde ik dat aan mijn lijf. Gaf ik niet op tijd toe aan dat wat, juist in deze fase van het leven, zo belangrijk is. Liet ik me door alles afhouden van waar ik juist zo’n behoefte aan had, of nog erger, was ik me daar zelfs helemaal niet bewust van. Tja, ik ben ook gewoon een mens.

Bij het terugblikken hoort ook altijd het vooruitkijken. En ik ging voor mezelf het rijtje langs. Wat wil ik in 2020 behouden, wat wil ik achterlaten en waar wil ik mee starten, wat zijn mijn nieuwe plannen.

Misschien voor jou ook waardevol om daar eens heel bewust bij stil te staan.

Samen werken aan zelfleiderschap

Een van de pijlers voor volgend jaar is om nog dichter bij mezelf te blijven. Waar heb ik behoefte aan en hoe zorg ik het best voor mijn lichaam. Hoe ga ik met mijn lijf om, hoe ga ik om met signalen, klachten en pijntjes en hoe neem ik daarin mijn zelfleiderschap.

Toen ik daarover nadacht, kwam bij mij het idee omhoog, om ook jou daarin mee te nemen, om ook jou daarbij te helpen.

Om speciaal voor jou een challenge te gaan organiseren, waarin we dieper ingaan op het thema: ‘opvliegers’. Want zeg nou eens eerlijk: hoe vervelend zijn ze wel niet?

Van mijn cliënten hoor ik vaak dat opvliegers de klacht no. 1 is.

Opvlieger challengeBen je op je werk in een belangrijk gesprek en voel je ineens dat het water je over je rug loopt en dat je een hoofd als een boei hebt. Je hebt er last van, maar durft het ook niet bespreekbaar te maken.

Hoe fijn zou het voor je zijn dat je er alles over weet en ook nog eens tools in handen hebt om er meer grip op te krijgen.

Opvlieger-challenge

Lijkt jou dat wat: Schrijf je dan in voor de challenge in 3 concrete stappen meer grip op je opvliegers op 6, 7, 8 en 9 januari.

Je moet zeker meedoen als je:

  • Eraan toe bent voor eens en altijd af te rekenen met je opvliegers en weer fatsoenlijk wilt doorslapen
  • Echt benieuwd bent wat je eraan kunt doen en je niet langer wilt verschuilen achter jouw overgangsklachten
  • Ernaar verlangt om je weer fit en vitaal te voelen
  • Vol energie de dag door wilt
  • De sexy godess in jezelf wilt herontdekken

Opvlieger challengeIk begin het jaar graag goed en ga direct ’s ochtends met je aan de aan slag.

Van 09.00 uur tot 09.30 uur, ben ik dan live en deel ik graag mijn beste tips en adviezen met je.

Wil je meedoen? Meld je dan hier gratis aan!

Voor nu wens ik jou alvast hele fijne feestdagen en ik zie er naar uit om je begin volgend jaar bij de challenge te ont-moeten.

Groetjes van Judith:-)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *