Wat vrouwen zeggen – Jolanda

‘Ik ben Jolanda en heb met succes de Menukuur gevolgd. Ik had veel last van overgangsklachten als opvliegers en onrustige nachten. Daarnaast had ik regelmatig een opgeblazen gevoel. Ik kon wel wat hulp gebruiken om weer lekker in mijn vel te komen.

Na wat rondkijken op het internet vond ik informatie over de Menukuur. Ik ben blij dat ik er mee aan de slag ben gegaan, want al snel merkte ik resultaat en werden de klachten minder. Inmiddels heb ik ook mijn doel behaald om 5 kilo af te vallen en zit ik weer lekker in mijn vel.

Ik ben ervan overtuigd dat ik zonder de ondersteuning van de Menokuur en de (online) begeleiding van Judith dit niet had bereikt. Ik heb o.a. geleerd welke voedingsmiddelen positief van invloed zijn op de klachten en mijn gewicht en blijf daar zeker rekening mee houden.

Judith heb ik ervaren als open, toegankelijk, gewoon zichzelf, zeer deskundig en realistisch. Haar adviezen en begeleiding vond ik erg waardevol en prettig. Bedankt Judith! En als je nog twijfelt of de Menokuur iets voor jou is, ik zou zeggen, gewoon doen!”.

Wil jij ook met Menokuur aan de slag? Bestel dan hier.