Wat vrouwen zeggen – Jacqueline

Ik ben Jacqueline de W, ik ben 54 jaar en heb naast overgangsklachten veel last van lipoedeem. Ik werk in de uitvaart en sta veel, daardoor houd ik veel vocht vast. Daarnaast heb ik altijd zere, gloeiende benen. Door de overgang slaap ik slecht en onregelmatig en drijf ik mijn bed uit.

Via een kennis hoorde ik over Menokuur en na een intake met Judith ben ik begonnen. Al na een week merkte ik verschil. Mijn fysiotherapeut was helemaal enthousiast omdat mijn lipoedeem afnam met 1 cm per been in de eerste week. Daarnaast had ik geen last meer van mijn benen op en na mijn werk. Ik houd het met gemak de hele dag vol.

Ik slaap nu goed en word niet meer wakker en ook is het nachtelijk zweten is bijna verdwenen. Ik zit heerlijk in mijn vel en als klap op de vuurpijl ben ik nu al 7 kg kwijt. Ik ben helemaal happy en kan het iedereen aanraden.

Wil jij ook met Menokuur aan de slag? Bestel dan hier.