Wat vrouwen zeggen – Irene

Ik ben een vrouw van 49 die sinds een aantal jaren heel geleidelijk overgangsklachten heeft gekregen. Vooral milde klachten, maar sinds deze zomer werden de klachten heftiger en had het een grotere invloed op mijn dagelijkse leven en algehele welzijn.

De laatste tijd kreeg ik steeds meer last van opvliegers en sliep slecht. Daarnaast kan ik me slecht concentreren en ben ik vergeetachtig.

Ook ben ik de afgelopen jaren 5 kg aangekomen en tot voor kort lukte het me niet af te vallen. Ook al beweeg ik voldoende en eet ik gezond.

Omdat het mij maar niet lukt om de kilo’s kwijt te raken en ik door de overgangsklachten nog slechter in mijn vel kwam te zitten ben ik op zoek gegaan. Via via hoorde ik van Menokuur en het sprak me aan omdat deze kuur is gebaseerd op de orthomoleculaire benadering van gezondheid.

Ik ben na 5 weken 4,5 kilo afgevallen en mijn overgangsklachten zijn verminderd. Ik slaap weer goed en de opvliegers zijn verminderd. Dat ik weer goed slaap heeft direct effect op mijn algehele welzijn en hoe ik in mijn vel zit. Ik voel me weer goed, fit en opgewekt.

Voor extra begeleiding heb ik 2 extra coachingsmomenten met Judith ingekocht. Judith heeft me geholpen met tips rondom mijn eetpatroon. Vooral hoe ik mijn lichaam af en toe kan ‘wakker schudden’ en resetten. Daarnaast heeft ze me mentaal geholpen door me bewust te maken van de invloed van mijn eigen ‘mind’ op het gewenste resultaat.

Iedereen die mijn verhaal herkent zou ik Menokuur aanbevelen, maar ook aan iedereen die dagelijks last heeft van overgangsklachten en hierdoor niet lekker in zijn vel zit. Binnen enkele dagen voel je verandering en door het naleven van de voedingsadviezen kun je ook kilo’s kwijtraken.

Wil jij ook met Menokuur aan de slag? Bestel dan hier.