Wat vrouwen zeggen – Harriette

Ik ben Harriette N. ben bijna 57 jaar en heb nog twee thuiswonende dochters.

Ik sliep slecht, had weinige energie, kon dat ook merken aan mijn conditie en was te zwaar. Ik heb alles geprobeerd wat er bestaat en ik kan me niet herinneren dat ik niet met voeding bezig was. Vaak hield ik het maar een paar dagen vol of ging het gewicht (bijna) niet naar beneden wat ik ook deed. En sinds de overgang was het helemaal een crime.

Ik hoorde in mijn omgeving over Menokuur en ben ermee aan de slag gegaan.. en ik moet echt zeggen dat ik een beetje verliefd op menokuur geworden.

Ik sliep snel beter, had meer energie, na een paar dagen geen drang meer om te snaaien en te veel te eten en ik ben in het programma 11 kilo afgevallen.

Ik voel me lekker, het balans houden is nog niet altijd gemakkelijk vooral als ik stress ervaar.

Ik zou het zeer zeker aanbevelen, echt een super resultaat.

Ik heb het contact als zeer plezierig ervaren, veel.begrip en toegankelijk

Mijn tip aan jou, ga voor Menokuur

P.S.: Wil jij ook met Menokuur aan de slag? Bestel dan hier.