Wat vrouwen zeggen – Ellen

Mijn naam is Ellen Grob en ik 50 jaar oud. Al wat jaren veel klachten maar de vele onderzoeken die ik heb gehad gaven geen uitsluitsel. Ik was altijd moe en neerslachtig, migraine, hartkloppingen en de laatste tijd kwam ik vele kilo’s aan.

Via een Webinar kwam ik in contact met Menokuur. Ik was meteen enthousiast want veel van mijn klachten kwamen hierbij naar voren en ik voelde mij meteen gehoord en begrepen. Ik ben het Menokuurprogramma gaan volgen en werd vanaf het begin meteen goed begeleid. De kuur is goed te volgen en Judith reikte mij goede tips en ideeën aan.

Nu na 24 dagen moet ik het zelf gaan doen. In de afgelopen weken ben ik ruim 5 kilo afgevallen en voel mij veel fitter en sta positiever in het leven. Ik kan je Menokuur aanbevelen want het is een goed hulpmiddel en de online tools ook. Je zult uiteraard ook (met je) zelf aan de slag moeten, maar met de hulp van Menokuur wens ik je gerust heel veel succes. Groetjes, Ellen

Wil jij ook met Menokuur aan de slag? Bestel dan hier.