Wat vrouwen zeggen – Cindy

Mijn naam is Cindy Smit (47 jaar) en ik ben eigenaresse van een Beauty Salon. Na ruim vijf jaar allerlei hormonale klachten te hebben gehad, kwam ik via een klant van mij in contact met Judith. Het Menokuurprogramma was echt mijn laatste hoop. Heb de laatste jaren van alles geprobeerd, van spiraal tot hormoonpleisters, van Reiki tot acupunctuur, niets hielp. Ik stond jaren onder controle bij de gynaecoloog, maar zij kon ook weinig doen, behalve hormonen.

Ik voelde me alleen maar slechter en slechter. Ik sliep niet meer en had zelfs slaaptabletten van de huisarts. Iedere week ging ik twee keer naar de fysio voor mijn vage rugklachten, van slijmbeurs tot bekkeninstabiliteit. Ondertussen kwam ik alleen maar kilo’s aan en ik had al cupmaat G;-).

Via een klant, die erg positief sprak over Judith, toch maar een afspraak met haar gemaakt. Met gemengde gevoelens ging ik naar haar toe, maar toen ik  binnenkwam en met haar in gesprek kwam, was het alsof eindelijk iemand mij begreep. We gaan het gewoon proberen, zei ze en mocht het Menokuurprogramma geen succes blijken, gaan we kijken wat wel. Dit gaf mij moed.

Toen ik de eerste week startte voelde ik mij al anders. De eerste dagen is best zwaar, in combinatie met een drukke salon en pubers. Na de derde dag werd ik alleen maar energieker. Zo bijzonder!. Geen buikpijn meer, geen rugpijn, voor het eerst in vijf jaar slaap ik weer zeven uur achtereen, geen opvliegers en bijna 10 kilo kwijt!!! Eindelijk voel ik me weer zoals vroeger, helemaal mezelf!!!

Op dit moment hou ik mij doordeweeks een dag of drie/vier aan het dieet. Geen straf overigens, maar een gewoonte geworden. In het weekend mag ik van mijzelf ‘alles’. Heb gemerkt dat als ik te lang, zoals in de zomervakantie twee weken, teveel koolhydraten en suikers eet, ik weer langzaam last krijg van allerlei overgangsklachten. Wat voeding kan doen voor je lijf!!!!

Judith is echt mijn reddende engel geweest, ben haar zo dankbaar dat ik mijn leven weer terug heb. Ik zou het iedereen aanraden.

Wil jij ook met Menokuur aan de slag? Bestel dan hier.