Wat vrouwen zeggen – Aimee

Ik ben Aimée 49 jaar. Afgelopen jaren nemen de klachten in de reis naar de menopauze steeds meer toe. Naast onregelmatige menstruaties slaap ik minder goed en lukt het me niet om af te vallen. De drang naar suiker en vet was hoog. Ik kon wel blijven eten. Ik had me de afgelopen tijd al gefocust op de hormoonhuishouding. Toen Menokuur in het vizier kwam dacht ik dit ga ik proberen.

Moest mezelf even over de streep zetten en ben met goede moed aan de kuur begonnen. Ongelofelijk dat de kilo’s er afvlogen. Ik geen honger had en ook geen behoefte aan lekkere dingen. Daarnaast slaap ik rustiger en merk ik dat mijn haar niet meer vet wordt. Ik voel me energieker.

Het contact met Judith vooraf en tijdens de kuur was heel prettig. Ze denkt mee en geeft tips. Het aangeleerde voedingspatroon blijf ik doorzetten. Me zo voelen is me veel waard.

Wil jij ook met Menokuur aan de slag? Bestel dan hier.